Hanneloregr

Ja, ik bestel het boek: Goed Nieuws! met Hannelore Zwitserlood. Prijs: EUR. 19,50

€19,50 In winkelmand

GOED NIEUWS!

Met Hannelore Zwitserlood

Serieus het nieuws voorlezen terwijl de radio-dj een striptease-showtje weggeeft voor je nieuwsleeshok, een afschuwelijke kriebelhoest krijgen tijdens het voorlezen van het weerbericht of je collega opzij duwen om die mooie baan te bemachtigen? Het overkwam nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood allemaal. Inmiddels weet ze: de radiowereld is snoeihard en wordt bevolkt door radionerds en stoere vrouwen.

Hannelore Zwitserlood geeft, samen met Eline Maarse, een uniek kijkje achter de schermen. Ze vertelt over de ups en downs gedurende haar carriere en alles wat je altijd al wilde weten over het (over)leven van een nieuwslezer op de radio.

Met verder o.a.:

  • Hoe kom je bij de radio;
  • Gênante situaties en bloopers;
  • Hoe wordt nieuws gemaakt en werken deadlines;
  • Vriendjespolitiek en jaloerse collega’s;
  • Wat is een goede radiostem;
  • Serieuze nieuwslezer of radiobitch?

Hannelore Zwitserlood                        Eline Maarse

Hannelore Zwitserlood (1975) speelt op de basisschool al ´radiootje´ met haar vriendinnetjes. Ze studeert Communicatiewetenschap als ze op zeventienjarige leeftijd als nieuwslezer aan het werk gaat bij een lokale radiozender. Wat volgt is een indrukwekkende carrière waar ze als nieuwslezer, redacteur, sidekick, voice-over en presentator bij alle grote commerciële radiostations in Nederland heeft gewerkt. Hannelore is een van de bekendste vrouwelijke radiostemmen van Nederland.

Eline Maarse (1979) studeerde Journalistiek in Utrecht en begon haar radiocarrière bij de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Hierna was ze ondermeer sidekick van Adam Curry, artiestenmanager en werkte ze als freelancer bij alle grote radiozenders. Eline is elk weekend te horen als sidekick van Eddy Keur.