opc_loader

Gezond van kop tot teen

Nienke Gottenbos, Pascale Naessens, Ralph Moorman & Juglen Zwaan

LAAT JE LIJF (WEER) ALS EEN GOED GEOLIEDE MACHINE WERKEN!

In dit boek vind je:
– Zo zit je lijf in elkaar – uitleg over alle 11 lichaamssystemen
– Heldere uitleg – over gezondheid en ziekte
– Lekker praktisch – adviezen, tips & tricks van 15 experts en specialisten
– Zelf aan de slag – voeding, beweging en leefstijl
– Smakelijke recepten – eet je lijf gezond!

Ons lijf bestaat uit miljoenen verbindingen en netwerkjes. Samen zorgen zij ervoor dat ons hart klopt, dat we kunnen ademhalen, bewegen, denken, voortplanten, ontspannen en slapen. Zodra alle radertjes van deze systemen goed in elkaar grijpen, is ons lijf een geoliede machine.

Er bestaan talloze boeken over de verschillende systemen in ons lijf. Een boek over de darmen, een boek over het brein, over hormonen en het hart- en vaatstelsel. Maar ons lijf bestaat niet uit losse puzzelstukken. Het is een alles-in-een pakket van systemen. Elk systeem kent zijn gebreken. Soms aangeboren, maar vaak beïnvloedt door onze leefstijl. En pas als alle systemen goed met elkaar samenwerken en overleggen, kan ons lijf optimaal functioneren.

In dit boek geven experts hun tips en tricks om elk systeem gezond te houden. Zij leggen je stap voor stap uit hoe elk lichamelijk systeem precies werkt, welke aandoeningen vaak voorkomen en hoe je elk systeem zelf een handje kunt helpen door middel van voeding, beweging en leefstijl. Met heerlijke recepten van Pascale Naessens en supplementenadviezen van Juglen Zwaan. Zo ben je straks fit en gezond van Kop tot Teen!

29,99