Onthamsteren cover

Ja, ik bestel het boek: Het ‘Grote’ Onthamsteren Kookboek à € 15,99. (gratis verzonden) Voor 16:oo uur besteld, zelfde dag verzonden!

€15,99 In winkelmand

Over de auteurs

Emma Zuidam (bereidingsjaar 1996)
Emma is een excentrieke grafisch vormgeefster die graag de hele dag creatief bezig is. Zo ook met eten. Chocolademousse van avocado of scrambled bananenpannenkoeken met kokosyoghurt, Emma geeft overal haar eigen draai aan. Zit ze niet achter haar computer of tekentablet,dan staat ze wel in de keuken nieuwe recepten uit te proberen. Ze heeft een haat-liefde verhouding met bakken (waarom willen die scones na de derde poging nóg niet lukken?!), en vergeet weleens een cruciaal ingrediënt, maar (bijna) alles wat ze haar vrienden en familie voorschotelt is best wel te (vr)eten. Emma is ook dol op dieren, maar liever niet op haar bord, vandaar dat de meeste vegetarische recepten van haar komen.

Bianca Krijnen-Splint (bereidingsjaar 1982)
Bianca is uitgever van diverse spraakmakende boeken. Ze is druk, goedlachs, en een tikkie gek. Ze schrijft zoals ze praat, en ziet overal en altijd mogelijkheden en kansen. Ze doet vaak (te)veel dingen tegelijk en is een duizendpoot en controlfreak. Ze volgt geen bepaalde kookstijl, maar probeert wel koolhydraten en suikers zoveel mogelijk te beperken (wat vaak een uitdaging blijkt). Tijdens het koken heeft ze altijd muziek aanstaan, en danst en zingt ze luidkeels mee. In haar keuken staan heel veel kookboeken, maar er liggen nog meer aantekeningen en krabbels van boodschappenlijstjes en (nog) te bereiden receptjes. Haar man en dochter, hond en kippen kunnen haar kookkunsten wel waarderen; jij binnenkort hopelijk ook ;-)

Het ‘Grote’ Onthamsteren Kookboek

Emma Zuidam en Bianca Krijnen-Splint

In Het ‘Grote’ Onthamsteren Kookboek hebben de vriendinnen Emma Zuidam en Bianca Krijnen-Splint de keukenkasten leeggetrokken en in quarantaine makkelijke recepten op tafel getoverd. Geen hoogstaande en gestylde cuisine, maar snel, budgetproof en eenvoudig te bereiden recepten die je in een handomdraai op tafel zet. Weg met al die kant-en-klare, lang houdbare, diepvries-, pot- en blikvoorraden.

Hallo smakelijke receptjes en lege keukenkastjes!

✔ Budgetproof
✔ Niet meer dan 7 ingrediënten
✔ Smakelijke recepten in een handomdraai

Na het lezen van dit boek:

✔ Weet je hoe je een makkelijke maaltijd op tafel kan toveren
✔ Eet je gevarieerder
✔ Ga je stiekem weer je voorraadkast aanvullen ;-)

Specificaties                                      :

  • Titel: Het ‘Grote’ Onthamsteren  Kookboek
  • Subtitel: Op een makkelijke manier je volle voorraadkast legen
  • Formaat: A5
  • Uitvoering: Hardcover, fullcolour
  • 128 pagina’s
  • ISBN: 978-94-93042-21-6