De Poepdokter

Nienke Tode-Gottenbos

Verstopping, dunne ontlasting of steeds een opgeblazen gevoel hebben. Er zijn tegenwoordig veel mensen met darmklachten. Klachten die je hele leven kunnen beheersen. Gelukkig kun je er zelf ook wat aan doen.

In je darmen leven miljarden bacteriën. Je bacteriën hebben invloed op jou – maar jij ook op je bacteriën! Als jij aardig bent voor hen, zijn zij lief voor jou. In dit ‘luchtige’ boek over de darmen en darmflora vertelt Nienke Tode-Gottenbos hoe je de bacteriën in je lichaam tevreden houdt. Met als resultaat: meer energie, een gewicht dat bij je past én een goede spijsvertering. Niet alleen voor nu, maar ook voor later. Voortaan weet je wat je voor je darmen kunt doen!
Met handige tips, recepten en vooral veel humor.
Na het lezen van dit boek weet je (van) alles over:
• Je spijsvertering (en hoe die eigenlijk werkt)
• Je darmflora (en wat die allemaal voor je doet)
• Welke voeding en leefstijl je beter achterwege kunt laten (en waarom)
• Wat je kunt eten om je darmflora gezond te houden (en hoe je dat maakt)
• Wat je zelf kunt doen als je spijsvertering niet lekker loopt (en wat je beter aan een professional kunt overlaten)

Ja, ik bestel het boek: De Poepdokter – Gezond van mond tot kont à € 23,95 (gratis verzonden) Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd!

€23,95 In winkelmand

Nienke Tode-Gottenbos

Blogt als De Groene Vrouw over voeding, darmflora en leefstijl.

Als darmfloratherapeut en ‘eigenwijs voedingskundige’ heeft ze kennis en jarenlange ervaring opgebouwd in de behandeling van darmklachten. Maar voorkomen is beter dan genezen!
Haar motto: we hebben allemaal het recht te weten wat onze opties zijn. In dit boek leer je over één van die opties: het verbeteren van je darmgezondheid door middel van voeding en leefstijl.